Richard Lionheart of Geable's Pride (Spike)

20-06-2015 19:00

Gisteravond bereikte ons het verdrietige nieuws dat Spike (zoon van Erin en broer van Bailey) bij een noodlottig ongeval was overleden. Spike was ontsnapt en kende de weg naar het bos perfect. Helaas, zoals zijn eigenaar het verwoorde, heeft hij echter nooit zijn verkeersdiploma behaald.

Spike is vijf jaar geworden en heeft in deze vijf jaar van een TOP leven mogen genieten bij Rinaldo, Wendy, Sam en Luka. Zij waren geweldig voor hem en hij was geweldig voor hen. Ze zullen hem enorm missen.

Spike werd geboren op 11 april 2010. Het hele koning/koninginne nest kwam ter wereld na een moeizame keizersnede. In het nest was het een lekkere dikkerd die mooi opgroeide. Voor ons een reden om hem zelf te houden. Om niet een reu en een teef te houden uit hetzelfde nest, werd hij uitgeplaatst, maar bleef natuurlijk onze jongen. Rinaldo en vooral zoon Luka zouden voor hem gaan zorgen. 

Spike is altijd ons eigendom gebleven, maar had bij het opgroeien maar 1 bal. Omdat ze zo goed voor Spike waren, heb ik zonder twijfel Spike lekker bij hen laten wonen. Een betere beslissing heb ik niet kunnen nemen. Spike is verwend met lekkernijen, knuffels, tripjes naar het bos en veel meer. Zelfs de oppassers zijn van slag.

Rinaldo, Wendy, Sam en Luka bedankt dat jullie Spike vijf ontzettend mooie jaren hebben gegegeven. Haal troost uit de mooie herinneringen. Ik wens jullie heel veel sterkte en ik hoop dat Spike nu met zijn zusje Nicky heerlijk geniet van de eeuwige groene velden. Beide zijn door een ongeluk veel te vroeg van ons weggegaan.

Niet alle koningen worden oud. Onze Richard Lionheart ook niet, maar net als de koning waarna hij vernoemd is was hij moedig en had hij gevoel voor humor. En net als een koning laat hij iets na in de harten van een iedere die hem heeft gekend.

Spike als pup van 4 weken.

Spike was dol op ijs.