Milaan 2015

19-06-2015 03:00

10 juni 2015

Op 8 juni zijn we voor de World Dogshow 2015 naar Milaan vertrokken met Edo. Op woensdag 10 juni was de clubshow. De hallen zijn ruim opgezet en we settlen ons naast de ring. Er zijn vandaag 10 Alpenländische Dachsbracke ingeschreven. Edo staat met 2 andere reuen in de Openklasse. Na een rustige start van een ander ras, zijn we daarna aan de beurt. Edo loopt keurig. Hij krijgt een uitmuntend en wordt 3e in zijn klasse. Ik ben erg trots op hem. Zijn neefje werd 1e in dezelfde klasse en wordt later ook nog eens Best of Breed.

11 juni 2015

Op donderdag 11 juni is het de dag van de World Dogshow. Vandaag zijn er 21 Alpenländische Dachsbracke ingeschreven. Een unicum voor ons!!! Wat een mooi gezicht om ze allemaal bij elkaar te zien. Edo staat met dezelfde 2 reuen in de Openklasse. Edo krijgt weer een uitmuntend en wordt 2e. Hij behaalt hiermee het RCAC. Als later de World Winner wordt gekozen (1e uit de openklasse), moet Edo terugkomen voor het reserve CACIB. Hij verslaat de andere reuen en wordt hiermee RESERVE WORLD WINNER 2015. We zijn enorm trots! 

14 juni 2015

Vandaag is de dag aangebroken dat Edo zijn eerste familie weer terug ziet. We rijden naar Castiglione Vara in La Spezia om bij de familie Orlandi te gaan lunchen. Rond 10:30uur worden we door Maurizio, de vader van Lara (Ivano) ontvangen. Ze zijn enorm blij te Edoardo te zien. We gaan eerste lekker wat drinken. Daarna lopen we naar de pups (broers en zus van Edo). Zijn moeder ziet er goed uit. Ook zijn vader hebben we ook al gezien. Na geknuffel met de pups genieten we buiten met de ouders van Lara en Maurizio van het uitzicht. Rond 12:45u schuiven we aan voor de lunch. Een echte traktatie die volledig door de familie is bereid. Na de lunch mag Edo de restjes opmaken. Er worden nog wat foto's van Samson (vader Edo) en Edo gemaakt. En dan is het 15u en tijd om richting Nederland te vertrekken. 
 
Wat een geweldig mooie afsluiting van een zeer mooie en succesvolle week.