In memoriam - Spike

21-06-2015 11:32

Gisteravond bereikte ons het verdrietige nieuws dat Spike (zoon van Erin en broer van Bailey) bij een noodlottig ongeval was overleden. Spike was ontsnapt en kende de weg naar het bos perfect. Helaas, zoals zijn eigenaar het verwoorde, heeft hij echter nooit zijn verkeersdiploma behaald.

Spike is vijf jaar geworden en heeft in deze vijf jaar van een TOP leven mogen genieten bij Rinaldo, Wendy, Sam en Luka. Zij waren geweldig voor hem en hij was geweldig voor hen. Ze zullen hem enorm missen.

Spike is altijd ons eigendom gebleven, maar had bij het opgroeien maar 1 bal. Omdat ze zo goed voor Spike waren, heb ik zonder twijfel Spike lekker bij hen laten wonen. Een betere beslissing heb ik niet kunnen nemen. Spike is verwend met lekkernijen, knuffels, tripjes naar het bos en veel meer. Zelfs de oppassers zijn van slag.

Rinaldo, Wendy, Sam en Luka bedankt dat jullie SPike vijf ontzettend mooie jaren hebben gegegeven. Haal troost uit de mooie herinneringen. Ik wens jullie heel veel sterkte en ik hoop dat Spike nu met zijn zusje Nicky heerlijk geniet van de eeuwige groene velden. Beide zijn door een ongeluk veel te vroeg van ons weggegaan.

Spike als pup van 4 weken.

Spike was dol op ijs.